Hyggelig weekend i Århus med familien!

Hej bloggen og velkommen tilbage. Det er ved at være en del dage siden jeg skrev mit sidste indlæg. Men har været lidt presset med tiden osv. Især her efter jeg er startet i skole igen…Skal lige ind i en rutine igen 😉 Men jeg har lige haft en super hyggelig weekend hvor jeg var på visit i Århus, og besøge min dejlige far og mine 2 søstre. Hvilket var sygt tiltrængt!! Tror mindst det er 5 uger siden jeg sidst så dem pga af ferie osv. Så det var Mega tiltrængt og jeg havde en virkelig skøn weekend. Jeg ankom til Skanderborg st. Lørdag Mega tidligt…haha var virkelig træt. Og så kom min far og hentede mig. Han bor nemlig i en lille by der hedder Odder. Tæt ved Århus, hvor vi tilbragte det meste af lørdagen. Men ja efter at min far hentede mig satte vi ellers bare kurs mod Århus, hvor vi skulle shoppe og bare hygge os! Min far var på jagt efter en skindjakke, hvilket han også fandt. Det var faktisk første gang jeg var inde i sådan en butik hvor de sælger ægte skind. Men ja min far fik hans jakke, og hvis jeg selv skal sige det så syntes jeg min far har en pisse fed stil. Hvis jeg nu siger skindjakke, skjorte fra genbrug, levis cowboybukser og DR. Martens sko… så kan i vel godt fornemme lidt på det hele han går meget op i sit udseende haha. Ellers tullede vi bare lidt rundt ved strøget i Århus i et par timer og shoppede og kiggede osv. Så tog vi os en lille break på Baresso, hvor vi fik sådan nogle.. okay for at være ærlig kan jeg ikke huske hvad de hedder…dårlig bloggerstil i know. Men sådan en form for en slags milkshake agtig.. vi fik en med cookie and cream og en med chokolade, og så delte vi dem begge for ingen af os kunne finde ud af hvilken vi bedst kunne lide haha. Så sad Vi ellers bare der og studerede mennesker haha, seriøst det elsker jeg. Det lyder måske lidt plat? Men det kan faktisk virkelig være interessant som et sted midt på strøget i Århus.. der er mange forskellige typer osv. Og ja så snakkede vi om livet selvfølelig..;) som i ser på billederne neden under prøvede vi at tage nogle lidt seje billeder, ved ikke hvor godt det gik hahah. Men altså..OG det skal lige siges jeg ryger ikke. Men fordi min far er den old school mand som han nu er, ruller han sine egene cigaretter, og han synes, det ville se vildt sejt ud, hvis jeg sad med en hjemmerullede så ja… Hahahah. Der efter mødtes vi med mine to søstre, og min lille søde niece. Hun er sååå sød, hun hedder Viola..Mega smukt navn ikke?? Hvor efter vi tog hen til Musikhuset og Aros. Lige ude foran var der en masse for børn, og så var det også lidt sjovere for viola, så hun kunne løbe lidt rundt osv, Mega hyggeligt. Efter sluttede vi lørdagen af, med en omgang lækker aftensmad + dessert….ved den så populære Århus streetfood. Men Fuck det var også lækkert!! Det var første gang jeg var der og det samme med min far. Mine 2 søstre havde prøvet det før da de jo bor i Århus, så nu synes mig og min far det var på tide at prøve det også. Og Fuck der var meget at vælge i mellem det var jo helt sindsygt!!! Kunne seriøst ikke bestemme mig. Men jeg endte ved boden der hed “Grilled Cheese” hvor jeg fik en toast med noget spegepølse og 3 forskellige slags ost. Fucking lækkert!!! Og nogle sygt lækre frice, som var lavet på søde kartofler… Min ældste storesøster  smuttede kort efter vi havde spist, og så blev vi andre og fik dessert!! Mums haha, som stod på 2 stk. Cheesecake (Which was amazing!!!) Og et stykke gulerodskage. Og seriøst venner, jeg var så mæt efter Wow.. og mig og min far blev nød til at løbe efter bussen da vi skulle hjem og seriøst min cheesecake satte sig bare helt oppe i halsen.. Fuck jeg var mæt man! Men seriøst skud ud til Århus streetfood. Pisse fedt miljø også, jeg kan virkelig godt lide måden det hele er bygget op på og ideen med alt det forskellige mad, som man kan vælge mellem. Men ja, det var ellers den lørdag…Virkelig en god dag! Søndag var jeg igen sammen med den yngste af mine søstre Anna, og min far. Hvor vi tog ned til havnen og fik sådan en fiske palette hvilket var fucking delicious.  Efter det tog vi et spil minigolf i saksild. Det er noget med at det skulle være dk’s ældste minigolf bane, som har eksisteret siden krigen.. haha lige lidt fakta :)) ej, det var ihvertfald vildt hyggeligt.. bare lidt bittert at tabe ik… især til ens meget hoverende far.. ej haha det var pisse hyggeligt og far gav is efter så det var okay at tabe! Også et super hyggeligt område, som ligger ude omkring alle sommerhusene i saksild. Efter blev jeg egentlig bare kørt til stationen, og tog toget hjem til min lille ydmyg studiebolig i Esbjerg. Men virkelig en dejlig weekend med familien! Er fuld af ny energi og klar til at indtage en ny uge!! kender i de øjeblikke man har i livet hvor man ville ønske man kunne stoppe tiden? Sådan havde jeg det virkelig her i weekenden… Nogen gange ville jeg ønske at tiden bare lige kunne stoppe for en stund. Weekenden gikalt for hurtig, sådan er det altid når man har det sjovt synes jeg. Men det var såmænd alt for dette blogindlæg, håber i syntes det var hyggeligt at læse med. Og så er der ikke andet at sige end at vi ses i mit næste blogindlæg! Xoxo Oline

Written by

Skriv et svar