Den perfekte kvindekrop findes ikke!?

Hej bloggen, og velkommen tilbage! Lige nu lægger jeg syg med hals betændesle, det vil sige træningen lige er sat på pause nogle dage. Så jeg har læst lidt forskellige blogindlæg, om det her med den perfekte krop, og det at se ud på en bestemt måde. Og jeg kan lige så godt starte med at sige det som det er.. Fuck den perfekte krop..seriøst!

Lægger måske lidt hårdt ud men der er ikke noget som overskriften “kropsidealer” der kan få folk op af stolene. Den perfekte krop er noget der fylder så sindsygt meget, og så mange piger/kvinder inkl. mig selv, stræber efter den perfekte krop. Men hvad er den perfekte krop?? Hvis der er nogen der har svaret må i ihvertfald meget gerne fortælle mig det. Nu kan jeg jo kun tale ud fra hvad jeg ved og høre og ud fra, at jeg selv er en 18 årig teenager der går i gymnasiet. Og ud fra det ved jeg, at stor set alle piger på min alder er utilfredse med noget ved deres krop.. Så er lårene for store, så er maven for tyk, brysterne for store, eller helt omvendt..Lårene er for tynde, kavalergangen er for lille og ingen talje? Og hvor er det bare pisse ærgeligt det er sådan det skal være!! men jeg kender det jo godt selv, noget af det jeg personligt har arbejdet rigtig meget med er min selvtillid. Vi ved godt alle sammen, det ikke er rart at få af vide “du er tyk” eller “du har godt nok små bryster” men der er bare ingen forskel på det og så når du siger det til dig selv. Den eneste forskel der er, er at det gør mindre ondt fordi det kommer fra dig selv end fra andre, ikke sagt at det så slet ikke gør ondt.. for det er lige præcis det, som det gør. Ikke på samme måde som at få det at vide, det ved jeg da også fra mig selv af. Men på længere sigt giver det bare ekstremt dårlig selvtillid, at man taler grimt om sig selv. Personligt syntes jeg det er så ærgeligt at vi lever i en tid, hvor folk har så travlt med at dømme hinandens udseende, det er jeg virkelig modstander af.

Lige så mange forskellige kvindekroppe der findes, lige så mange svar er der på hvordan den perfekte kvindekrop skal være, for man har hver især nogle drømme. Eksempelvis så har jeg et billede i hovedet af hvordan jeg gerne sku se ud når jeg er færdig med mit forløb ved min personlige træner.. Så for mig og for mit vedkommende, der er det vel den perfekte kvindekrop, men jeg er sikker på at for dig der læser det her, så har du et helt andet billede af hvordan du mener den idelle kvinde krop skal se ud. Man har altid noget ved sin krop man ikke ønsker, og det er det der er forskelligt fra hver individ.

Vi kan sjældent kigge på os selv og sige hold kæft hvor har jeg bare en pæn krop, men sjovt nok kan vi altid se det smukke i de mennesker der er rundt om os, og som vi holder af, og det samme omvendt. Lige nu er det eksemplvis et ret stort hit at dyrke fitness, hvilket jeg jo også personligt gør. Og så kan jeg spørge mig selv? gør jeg det her for at opnå den perfekte krop eller hvorfor gør jeg det. Og man kan sige at jeg gør jo det her fordi jeg er i gang med et vægttab, men jeg gør det da også fordi det er en slags hobby for mig. Men hvad så når jeg har opnået mit vægttab? Jov for så vil jeg højest sandsynligt træne videre fordi der kommer noget nyt jeg ikke lagde mærke til før, som jeg nu ikke er tilfreds med. Det er lidt en form for en ond cirkel? Fordi hvorfor gør man det? gør man det for sig selv eller gør man det fordi man gerne vil have andre skal tænke, hold kæft hun har en lækker krop.. det spørgsmål har jeg ihvertfald stillet mig selv mange gange. og jeg kan stadigvæk ikke svare på det.. For nogle dage gør jeg det udelukkende for mig selv, og andre dage tænker jeg, “nu skal jeg vise alle andre, jeg godt kan..”

Hvilket er et pisse godt eksempel på hvorfor det er så vigtig at have selvtilld!! Der er sku ikke noget galt i at tænke, wow jeg ser sku godt ud idag.. At man påpeger de gode ting ved sig selv, for alle mennesker har noget godt. Det kan godt være det er mega svært at kigge sig selv i spejlet, og sige “okay jeg har fyldige lår, men det er pænt til mig” Men bare husk på at alle har nogle menneskelige værdigheder, også selvom du bilder dig selv ind du ikke har. Men når det så er sagt, så syntes jeg heller ikke der er noget galt i at sætte sig nogle mål og have nogle drømme. For den eneste måde du kan ændre det som på du er utilfreds med, er ved at gøre noget ved det, men sammentidig huske på de skønne værdiger som DU indebærer. Så om du har en lille numse eller en stor numse, eller du er tyk eller tynd, høj eller lav, bred eller lille… Så har lige præcis DU noget som ingen andre i verden har. For vi er alle sammen forskellige, og vi er alle sammen født med hver vores smukke egenskaber, og det er da fantastisk at tænke på?!

Jeg ville ønske at vi i den tid vi lever i brugte mindre tid på at dømme andre, og istedet acceptere os selv, og vores egne kroppe. Men som om jeg skal sidde her og spille hellig, for det skal jeg overhovedet ikke, jeg har sku også mine dårlige dage, hvor jeg tænker alt mulig dårligt om mig selv, men så er det bare mega vigtigt at minde sig selv om, at selvom man ikke ligner en covergirl for Vogue, så har man helt sikkert nogle andre egenskaber, der gør lige netop dig til et pisse skønt menneske.

Jeg tror ikke på at den “perfekte kvindekrop” findes, for så selv hvis du fik lavet alt om ved dig selv som du ikke bryder dig om, ville du stadigvæk i andres hoveder ikke være i nærheden af hvad de mener er den perfekte kvindekrop. Igen, det er derfor det er så vigtigt at lære og acceptere en selv for den man er, og de værdiger som man består af. For uden dem ville man jo ikke være den man er. Så om du er slank, trænet eller buttet så er det altså en inviduel vudering hvad der er den perfekte kvindekrop. Det er derfor man skal tænke på sig selv og hvad man selv mener, og ikke lade andres mening påvirke dig. Så i mine øjne er alle mennesker, kvinder som mænd smukke på deres helt egen måde..

Det var et af de lidt længere opslag..Men et emne jeg finder meget interesant! Håber mine tanker var interessante at læse..  Ellers er der ikke mere at sige end god torsdag til jer alle sammen…

XOXO Oline

 

197 kommentarer til “Den perfekte kvindekrop findes ikke!?”

 1. You really make it seem so easy with your presentation but I find this matter to be really something which I think I would never understand. It seems too complex and very broad for me. I am looking forward for your next post, I’ll try to get the hang of it!

 2. You really make it appear so easy along with your presentation but I find this matter to be really something which I think I would never understand. It sort of feels too complicated and extremely vast for me. I am having a look ahead on your subsequent post, I¡¦ll attempt to get the grasp of it!

 3. I’ve been surfing online more than three hours as of late, but I by no means found any attention-grabbing article like yours. It¡¦s lovely worth sufficient for me. Personally, if all site owners and bloggers made just right content as you probably did, the net will likely be much more useful than ever before.

 4. I happen to be writing to make you know what a fabulous experience my cousin’s daughter obtained checking your site. She picked up a wide variety of issues, with the inclusion of what it is like to possess an awesome coaching style to let others without problems fully grasp certain grueling issues. You undoubtedly did more than our own desires. I appreciate you for presenting such necessary, healthy, revealing not to mention cool thoughts on your topic to Evelyn.

 5. This is very interesting, You are a very skilled blogger. I have joined your rss feed and look forward to seeking more of your wonderful post. Also, I’ve shared your site in my social networks!

 6. Hi there, just became aware of your blog through Google, and found that it’s really informative. I am going to watch out for brussels. I’ll be grateful if you continue this in future. Lots of people will be benefited from your writing. Cheers!

 7. I’m very happy to read this. This is the kind of manual that needs to be given and not the random misinformation that is at the other blogs. Appreciate your sharing this greatest doc.

 8. Its like you read my mind! You seem to know a lot about this, like you wrote the book in it or something. I think that you could do with some pics to drive the message home a little bit, but instead of that, this is wonderful blog. A great read. I will certainly be back.

 9. I cling on to listening to the news update speak about getting boundless online grant applications so I have been looking around for the top site to get one. Could you advise me please, where could i find some?

 10. Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I’ve truly enjoyed surfing around your blog posts. After all I’ll be subscribing to your rss feed and I hope you write again very soon!

 11. Howdy, I think your blog might be having internet browser compatibility problems. When I look at your website in Safari, it looks fine but when opening in IE, it has some overlapping issues. I simply wanted to provide you with a quick heads up! Apart from that, excellent website!|

 12. I do believe all the ideas you’ve introduced for your post. They are very convincing and will definitely work. Still, the posts are very quick for starters. May you please prolong them a bit from subsequent time? Thanks for the post.

 13. Hey there! I just wanted to ask if you ever have any trouble with hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing several weeks of hard work due to no back up. Do you have any methods to protect against hackers?|

 14. Thanks , I have just been looking for info approximately this topic for a while and yours is the best I’ve discovered so far. However, what in regards to the conclusion? Are you positive concerning the source?|

 15. Great blog here! Also your site quite a bit up fast! What web host are you the use of? Can I am getting your associate link on your host? I desire my web site loaded up as quickly as yours lol|

 16. Simply wish to say your article is as amazing. The clarity in your post is simply great and i can assume you’re an expert on this subject. Fine with your permission let me to grab your feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please continue the gratifying work.

 17. I simply desired to say thanks once again. I do not know the things that I might have carried out in the absence of the actual basics documented by you on such area. Completely was the scary issue for me personally, but seeing a new well-written avenue you treated it took me to leap with fulfillment. I am happy for the support as well as hope you really know what a powerful job you are always putting in instructing men and women thru a web site. More than likely you haven’t come across any of us.

 18. you are really a good webmaster. The website loading velocity is incredible. It kind of feels that you are doing any unique trick. Furthermore, The contents are masterwork. you’ve done a magnificent task on this topic!

 19. Thank you for all your valuable work on this web site. Kate really loves managing internet research and it’s really obvious why. We learn all regarding the powerful ways you convey very useful secrets through the web blog and therefore welcome contribution from visitors on that article and our own child is really studying a lot of things. Take advantage of the remaining portion of the year. Your conducting a tremendous job.

 20. F*ckin’ amazing things here. I am very satisfied to look your article. Thank you so much and i’m having a look forward to touch you. Will you kindly drop me a mail?

 21. Great – I should certainly pronounce, impressed with your site. I had no trouble navigating through all tabs as well as related information ended up being truly easy to do to access. I recently found what I hoped for before you know it at all. Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or anything, site theme . a tones way for your customer to communicate. Excellent task.

 22. I just couldn’t leave your website prior to suggesting that I really loved the standard information an individual provide for your visitors? Is going to be again often in order to inspect new posts|

 23. I think other site proprietors should take this website as an model, very clean and excellent user genial style and design, let alone the content. You’re an expert in this topic!

 24. Awesome site you have here but I was curious if you
  knew of any message boards that cover the same topics
  discussed here? I’d really like to be a part of online community where I can get advice
  from other experienced people that share the same interest.

  If you have any suggestions, please let me know. Kudos!

 25. I like what you guys are up also. Such clever work and reporting! Carry on the excellent works guys I have incorporated you guys to my blogroll. I think it’ll improve the value of my website :).

 26. Some genuinely fantastic blog posts on this website, thank you for contribution. “The key to everything is patience. You get the chicken by hatching the egg, not by smashing it.” by Arnold Glasgow.

 27. Good site! I truly love how it is simple on my eyes and the data are well written. I am wondering how I might be notified whenever a new post has been made. I’ve subscribed to your RSS which must do the trick! Have a nice day!

 28. Its like you read my mind! You appear to know a lot about this, like you wrote the book in it or something. I think that you can do with some pics to drive the message home a little bit, but instead of that, this is magnificent blog. A great read. I will certainly be back.

 29. You actually make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be actually something which I think I would never understand. It seems too complicated and very broad for me. I am looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!

 30. Hi there! This blog post could not be written any better! Going through this post reminds me of my previous roommate! He always kept talking about this. I am going to forward this article to him. Fairly certain he will have a good read. Thank you for sharing!|

 31. Keep up the good piece of work, I read few content on this site and I think that your web blog is rattling interesting and has circles of good information.

 32. It is in point of fact a great and helpful piece of info. I am satisfied that you shared this helpful information with us. Please keep us up to date like this. Thank you for sharing.

 33. Wow! This can be one particular of the most beneficial blogs We have ever arrive across on this subject. Actually Wonderful. I am also an expert in this topic so I can understand your hard work.

 34. Excellent read, I just passed this onto a friend who was doing a little research on that. And he actually bought me lunch since I found it for him smile So let me rephrase that: Thanks for lunch! “The capacity to care is what gives life its most deepest significance.” by Pablo Casals.

 35. I together with my pals have been examining the nice hints on your site and so quickly I got an awful suspicion I never thanked the web blog owner for those tips. The young boys ended up absolutely warmed to study them and have pretty much been making the most of them. Appreciate your being simply considerate and for opting for this form of useful areas most people are really desperate to be aware of. My honest apologies for not expressing gratitude to sooner.

 36. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You obviously know what youre talking about, why waste your intelligence on just posting videos to your weblog when you could be giving us something enlightening to read?|

 37. Absolutely composed subject matter, thank you for selective information. “The last time I saw him he was walking down Lover’s Lane holding his own hand.” by Fred Allen.

 38. Hello! I know this is sort of off-topic however I had to ask. Does running a well-established website like yours require a large amount of work? I’m completely new to writing a blog however I do write in my diary on a daily basis. I’d like to start a blog so I can easily share my own experience and feelings online. Please let me know if you have any kind of ideas or tips for new aspiring blog owners. Thankyou!|

 39. naturally like your web site but you have to check the spelling on several of your posts. A number of them are rife with spelling issues and I in finding it very troublesome to tell the reality however I will certainly come back again.

 40. I’m really loving the theme/design of your web site. Do you ever run into any browser compatibility issues? A number of my blog readers have complained about my website not operating correctly in Explorer but looks great in Opera. Do you have any advice to help fix this issue?|

 41. you are actually a just right webmaster. The site loading speed is incredible. It sort of feels that you’re doing any distinctive trick. Also, The contents are masterpiece. you’ve performed a magnificent activity in this matter!

 42. I have been browsing online more than 3 hours as of late, but I by no means discovered any attention-grabbing article like yours. It is lovely price sufficient for me. In my opinion, if all site owners and bloggers made just right content as you probably did, the web shall be a lot more helpful than ever before. “Perfection of moral virtue does not wholly take away the passions, but regulates them.” by Saint Thomas Aquinas.

 43. Having read this I thought it was very enlightening. I appreciate you taking the time and effort to put this article together. I once again find myself personally spending way too much time both reading and commenting. But so what, it was still worth it!|

 44. Hello my family member! I want to say that this article is amazing, nice written and include almost all vital infos. I would like to look more posts like this.

 45. I truly love your website.. Great colors & theme. Did you develop this web site yourself? Please reply back as I’m attempting to create my very own blog and want to find out where you got this from or what the theme is called. Many thanks!|

 46. Oh my goodness! Impressive article dude! Thank you so much, However I am having troubles with your RSS. I don’t know why I cannot join it. Is there anyone else getting identical RSS problems? Anybody who knows the answer can you kindly respond? Thanx!!|

 47. Excellent read, I just passed this onto a colleague who was doing a little research on that. And he actually bought me lunch as I found it for him smile Therefore let me rephrase that: Thanks for lunch! “A thing is not necessarily true because a man dies for it.” by Oscar Fingall O’Flahertie Wills Wilde.

 48. I¡¦ve been exploring for a bit for any high quality articles or weblog posts in this kind of area . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this web site. Reading this information So i¡¦m satisfied to show that I’ve an incredibly good uncanny feeling I found out just what I needed. I so much definitely will make sure to don¡¦t put out of your mind this web site and provides it a glance on a relentless basis.

 49. Definitely believe that which you said. Your favorite reason seemed to be on the net the easiest thing to be aware of. I say to you, I definitely get irked while people think about worries that they plainly don’t know about. You managed to hit the nail upon the top as well as defined out the whole thing without having side-effects , people can take a signal. Will likely be back to get more. Thanks

 50. It’s a pity you don’t have a donate button! I’d definitely donate to this superb blog! I guess for now i’ll settle for book-marking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to new updates and will share this blog with my Facebook group. Talk soon!|

 51. I’m really impressed with your writing skills and also with the layout on your blog. Is this a paid theme or did you customize it yourself? Anyway keep up the nice quality writing, it’s rare to see a great blog like this one nowadays..

 52. Excellent website. Plenty of useful information here. I am sending it to a few buddies ans additionally sharing in delicious. And certainly, thank you in your sweat!

 53. You are my inspiration , I have few web logs and sometimes run out from to brand.I conceive this internet site holds some really excellent information for everyone. “Je veux que les paysans mettent la poule au pot tous les dimanches.” by King Henry IV of France.

 54. hi!,I love your writing very a lot! proportion we be in contact more about your post on AOL? I need an expert in this house to resolve my problem. May be that’s you! Having a look forward to see you.

 55. I have recently started a site, the information you offer on this web site has helped me tremendously. Thanks for all of your time & work. “The only winner in the War of 1812 was Tchaikovsky” by Solomon Short.

 56. Simply wish to say your article is as amazing. The clearness in your post is just great and i could assume you are an expert on this subject. Well with your permission allow me to grab your RSS feed to keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please keep up the enjoyable work.|

 57. I have been absent for a while, but now I remember why I used to love this website. Thank you, I will try and check back more frequently. How frequently you update your web site?

 58. Hello, Neat post. There’s a problem together with your website in internet explorer, could check this¡K IE nonetheless is the market leader and a large section of other folks will omit your great writing due to this problem.

 59. I have recently started a blog, the information you offer on this site has helped me greatly. Thank you for all of your time & work. “Show me the man who keeps his house in hand, He’s fit for public authority.” by Sophocles.

 60. Simply wish to say your article is as astonishing. The clarity in your post is simply spectacular and i could assume you’re an expert on this subject. Well with your permission let me to grab your RSS feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please carry on the enjoyable work.

 61. I do believe all of the ideas you have presented in your post. They’re very convincing and will definitely work. Still, the posts are very quick for novices. May you please prolong them a bit from subsequent time? Thank you for the post.|

 62. What i don’t understood is if truth be told how you are now not really a lot more smartly-liked than you may be right now. You’re so intelligent. You recognize thus considerably on the subject of this matter, produced me in my opinion consider it from a lot of varied angles. Its like women and men don’t seem to be fascinated until it is something to accomplish with Girl gaga! Your own stuffs excellent. At all times handle it up!

 63. I like what you guys are up too. Such clever work and reporting! Keep up the excellent works guys I’ve incorporated you guys to my blogroll. I think it’ll improve the value of my web site :).

 64. Hello, i think that i saw you visited my blog thus i came to “return the favor”.I’m attempting to find things to improve my website!I suppose its ok to use a few of your ideas!!|

 65. Definitely believe that which you stated. Your favorite reason appeared to be on the internet the easiest thing to be aware of. I say to you, I definitely get annoyed while people think about worries that they plainly do not know about. You managed to hit the nail upon the top as well as defined out the whole thing without having side-effects , people can take a signal. Will probably be back to get more. Thanks|

 66. I do agree with all of the concepts you’ve introduced to your post. They are very convincing and will definitely work. Nonetheless, the posts are too short for starters. Could you please prolong them a bit from next time? Thank you for the post.

 67. Hello! Someone in my Myspace group shared this website with us so I came to give it a look. I’m definitely enjoying the information. I’m book-marking and will be tweeting this to my followers! Exceptional blog and superb design.|

 68. magnificent publish, very informative. I ponder why the other specialists of this sector don’t notice this. You must continue your writing. I’m sure, you’ve a great readers’ base already!|

 69. Excellent post. I was checking continuously this blog and I’m impressed! Very helpful information particularly the last part 🙂 I care for such info a lot. I was looking for this certain information for a long time. Thank you and best of luck.|

 70. With havin so much written content do you ever run into any problems of plagorism or copyright violation? My blog has a lot of exclusive content I’ve either authored myself or outsourced but it looks like a lot of it is popping it up all over the internet without my agreement. Do you know any techniques to help reduce content from being ripped off? I’d genuinely appreciate it.|

 71. This is really interesting, You are a very skilled blogger. I’ve joined your feed and look forward to seeking more of your great post. Also, I have shared your website in my social networks!|

 72. Someone necessarily help to make critically articles I would state. That is the first time I frequented your web page and to this point? I amazed with the research you made to create this particular post incredible. Wonderful activity!

 73. Thanks a lot for sharing this with all people you actually understand what you’re speaking approximately! Bookmarked. Please additionally seek advice from my web site =). We will have a hyperlink change agreement among us|

 74. Whats up very cool web site!! Guy .. Beautiful .. Superb .. I will bookmark your blog and take the feeds additionally…I am satisfied to seek out numerous helpful information right here within the submit, we want work out more strategies in this regard, thank you for sharing.

 75. I don’t even understand how I ended up right here, however I believed this publish was good. I don’t know who you’re but certainly you’re going to a well-known blogger when you aren’t already. Cheers!|

 76. Wow, marvelous blog layout! How long have you been blogging for? you made blogging look easy. The overall look of your website is great, let alone the content!

 77. I’m not sure where you are getting your info, but good topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for magnificent information I was looking for this information for my mission.

 78. It is actually a nice and helpful piece of info. I am glad that you just shared this useful information with us. Please stay us informed like this. Thank you for sharing.

 79. I must show my respect for your generosity for all those that actually need guidance on the area of interest. Your real commitment to getting the message along has been surprisingly important and has consistently enabled workers much like me to arrive at their goals. Your amazing valuable guide denotes much a person like me and still more to my fellow workers. With thanks; from each one of us.

 80. May I just say what a comfort to find an individual who truly knows what they’re discussing on the internet. You definitely know how to bring a problem to light and make it important. More and more people ought to look at this and understand this side of the story. I was surprised you’re not more popular because you surely have the gift.|

 81. I was just searching for this info for a while. After six hours of continuous Googleing, at last I got it in your web site. I wonder what is the lack of Google strategy that don’t rank this kind of informative sites in top of the list. Normally the top websites are full of garbage.

 82. I together with my pals ended up studying the great thoughts found on your site and then quickly I got a terrible feeling I had not thanked the blog owner for those secrets. My women came absolutely thrilled to read through all of them and have in effect definitely been making the most of these things. Many thanks for genuinely well considerate and then for finding this sort of incredibly good topics most people are really wanting to learn about. Our honest regret for not saying thanks to you earlier.

 83. you are truly a good webmaster. The website loading speed is amazing. It sort of feels that you are doing any distinctive trick. Also, The contents are masterpiece. you have done a magnificent task on this topic!

 84. You actually make it seem so easy with your presentation but I find this matter to be really something that I think I would never understand. It seems too complicated and extremely broad for me. I am looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!

 85. With havin so much content do you ever run into any problems of plagorism or copyright infringement? My blog has a lot of unique content I’ve either created myself or outsourced but it seems a lot of it is popping it up all over the internet without my authorization. Do you know any solutions to help prevent content from being stolen? I’d really appreciate it.|

 86. Thanks for every other magnificent article. The place else may just anyone get that kind of info in such an ideal approach of writing? I’ve a presentation subsequent week, and I am at the look for such information.|

 87. I don’t know whether it’s just me or if perhaps everyone else experiencing issues with your blog. It looks like some of the written text on your posts are running off the screen. Can somebody else please comment and let me know if this is happening to them as well? This might be a problem with my web browser because I’ve had this happen previously. Thank you|

 88. you’re in reality a just right webmaster. The web site loading speed is incredible. It sort of feels that you are doing any unique trick. Moreover, The contents are masterwork. you have done a wonderful task in this topic!

 89. I do love the way you have presented this particular concern and it does indeed supply us some fodder for thought. On the other hand, through what I have witnessed, I simply hope as other commentary pile on that people today keep on issue and in no way embark on a soap box of the news du jour. All the same, thank you for this superb piece and even though I do not agree with the idea in totality, I respect the viewpoint.

 90. Pretty section of content. I just stumbled upon your web site and in accession capital to assert that I acquire actually enjoyed account your blog posts. Anyway I’ll be subscribing to your feeds and even I achievement you access consistently rapidly.

 91. Howdy! I know this is kinda off topic however I’d figured I’d ask. Would you be interested in exchanging links or maybe guest authoring a blog article or vice-versa? My website discusses a lot of the same topics as yours and I feel we could greatly benefit from each other. If you happen to be interested feel free to shoot me an email. I look forward to hearing from you! Terrific blog by the way!|

 92. Hey there fantastic blog! Does running a blog similar to this take a large amount of work? I have absolutely no expertise in coding but I was hoping to start my own blog soon. Anyway, should you have any ideas or techniques for new blog owners please share. I know this is off topic however I just wanted to ask. Kudos!|

 93. The first time I heard Rush Limbaugh at the radio in 1991, I heard him referring in order to women as “Feminazis” as well as his disregarded anything they have had to say as that day. Others should do precisely the same. He is, simply put, a nut! NAME

 94. MichaelJemery.com is a site with many hypnosis downloads. Whether you are looking for free hypnosis downloads, self hypnosis download for mp3, video and any audio files, Michael Jemery has the downloads for you. You can download hypnosis from apps, audio, mp3 and even youtube !

 95. Excellent blog you have here but I was wondering if you knew of any forums that cover the same topics discussed here? I’d really love to be a part of community where I can get comments from other knowledgeable individuals that share the same interest. If you have any recommendations, please let me know. Cheers!|

 96. I simply hope to advise you that I am new to posting and completely liked your review. Probably I am likely to store your blog post . You really have stunning article materials. Be Grateful For it for giving out with us your current blog article

 97. MetroClick specializes in building completely interactive products like Photo Booth for rental or sale, Touch Screen Kiosks, Large Touch Screen Displays , Monitors, Digital Signages and experiences. With our own hardware production facility and in-house software development teams, we are able to achieve the highest level of customization and versatility for Photo Booths, Touch Screen Kiosks, Touch Screen Monitors and Digital Signage. Visit MetroClick at http://www.metroclick.com/ or , 121 Varick St, New York, NY 10013, +1 646-843-0888

 98. Faytech North America is a touch screen Manufacturer of both monitors and pcs. They specialize in the design, development, manufacturing and marketing of Capacitive touch screen, Resistive touch screen, Industrial touch screen, IP65 touch screen, touchscreen monitors and integrated touchscreen PCs. Contact them at http://www.faytech.us, 121 Varick Street, New York, NY 10013, +1 646 205 3214

 99. Hi, I do think this is an excellent web site. I stumbledupon it 😉 I may come back yet again since i have bookmarked it. Money and freedom is the greatest way to change, may you be rich and continue to help others.|

 100. of course like your web site however you need to take a look at the spelling on quite a few of your posts. Several of them are rife with spelling issues and I find it very troublesome to tell the reality nevertheless I will certainly come again again.

 101. Pretty nice post. I simply stumbled upon your weblog and wished to mention that I have truly enjoyed surfing around your weblog posts. After all I will be subscribing in your rss feed and I hope you write once more soon!|

 102. I really like your blog.. very nice colors & theme. Did you create this website yourself or did you hire someone to do it for you? Plz respond as I’m looking to create my own blog and would like to know where u got this from. appreciate it|

 103. I used to be suggested this blog via my cousin. I’m not sure whether or not this publish is written by means of him as nobody else understand such designated approximately my problem. You are amazing! Thank you!|

 104. I just want to tell you that I’m beginner to weblog and really loved this web site. More than likely I’m going to bookmark your website . You certainly have beneficial well written articles. Regards for sharing your web-site.

 105. Excellent goods from you, man. I have understand your stuff previous to and you are just extremely magnificent. I really like what you’ve acquired here, certainly like what you’re saying and the way in which you say it. You make it entertaining and you still take care of to keep it sensible. I can’t wait to read far more from you. This is really a tremendous site.|

 106. Excellent items from you, man. I’ve have in mind your stuff previous to and you are just too wonderful. I actually like what you’ve received right here, really like what you’re stating and the best way in which you say it. You’re making it enjoyable and you continue to care for to keep it wise. I can not wait to learn far more from you. This is really a wonderful site.|

 107. My developer is trying to persuade me to move to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the expenses. But he’s tryiong none the less. I’ve been using WordPress on a variety of websites for about a year and am nervous about switching to another platform. I have heard excellent things about blogengine.net. Is there a way I can import all my wordpress content into it? Any help would be greatly appreciated!|

 108. I have been surfing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It’s pretty worth enough for me. Personally, if all site owners and bloggers made good content as you did, the net will be a lot more useful than ever before.|

 109. Have you ever thought about including a little bit more than just your articles? I mean, what you say is valuable and everything. However think about if you added some great graphics or video clips to give your posts more, “pop”! Your content is excellent but with images and clips, this site could undeniably be one of the best in its field. Great blog!|

 110. Hey there! I’ve been reading your blog for some time now and finally got the courage to go ahead and give you a shout out from Houston Tx! Just wanted to tell you keep up the excellent work!|

 111. Hej Flora

  Du skriver i starten af din blog at du vil give os læsere et indblik af din hverdag osv. syntes ikke rigtig jeg kan finde noget om det..?
  Kan være du vil give et kort indblik i din uge, da jeg er meget fascineret af din blok i det hele taget, men kunne også godt tænke mig at få et kort resume af din uge. Det kunne fx være venner, hvor mange gange du har trænet, kæreste eller ting som i det hele taget har haft en god/dårlig betydning for din uge (Man-Søn)

  M.V.H. Peter Hansen, 19 år fra Bramming

  1. Hej Peter! tak fordi di læser med, og mega fedt at vide at du er fascineret af min blog. Min blog har været meget stille på det sidste, men det bliver der lavet om på!
   Du har ret der ikke er så meget endu, men det var en god ide du kom med der! du kan helt sikkert forvente der kommer noget mere!
   hilsel flora oline 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.