Jeg er blevet mor?!

Hej bloggen, og velkommen tilbage!!

I læser overskriften og tænker sikkert…Okay what the fuck? For nej selfølgelig er jeg ikke blevet mor i den forstand…Og dog? Jeg har nemlig fået en lille killing. Han er 12 uger og fucking sød. Normalt er jeg faktisk slet ikke til katte…Og hvis ikke det var fordi jeg var så lidt hjemme med hensyn til gymnasiet og min træning  ville jeg da også 100% fortrække en hund. Men en kat er lidt nemmere at have med og gøre, da den sagtens kan passe sig selv selvom jeg er i skole det meste af min dag.

Men grunden til jeg egentlig fik en kat, er fordi jeg er flyttet hjemmefra. Det er ved at være 2 måneder siden jeg flyttede på kollegie. Jeg har ikke været så meget hjemme pga. af ferie osv. Men nu her hvor jeg er kommet hjem fra ferie af, er det ligesom første gang jeg sådan for real er hjemme flere uger i streg. Og noget jeg fandt ud af, er at jeg er EKSTREMT dårlig til at nyde mit eget selvskab? hvis det giver nogen mening. Altså når man sådan flytter i en lille studie bolig, er det for det første heller ikke stort, og det er meget stille. Der er jo ikke rigtig nogen ud over dig selv.  Hvor i mod da jeg boede hjemme, selvom døren var lukket til ens værelse så vidste man der var nogen. Eller man kunne høre nogen rumstere i køkkenet. Så efter jeg flyttede manglede jeg virkelig noget lyd eller..Ja det lidt svært og forklare.. Men noget der lidt kunne bryde den stilhed der ligesom opstod.

I første omgang var det faktisk min brors kæreste der forslog en hamster, fordi hun havde erfaret at det virkede for hende. Men så, så jeg ham her på den blå avis og blev helt forelsket… haha. Så nu har jeg altså en lille killing. Det er pisse hyggeligt, og her er knap så stille mere, og lidt mere liv! Hvilket personligt passer mig helt fint.

Det var et af de mindre blogindlæg, men dem skal der også være plads til 😉 Og så se ham lige? Han er da sååå søøød!!

I må have en skøn onsdag alle sammen! 🙂

xoxo Oline

Written by

Skriv et svar