Grøn koncert!

Hej bloggen, og velkommen tilbage!!
Ud fra overskriften kan i nok godt gætte at jeg har været til grøn koncert, og jeg ved der er vildt mange af jer der også var med, for hold kæft der var mange mennesker haha. Det skal lige siges det var i Esbjerg, jeg var til det.
MEN, hvis du ikke var der, så kan jeg virkelig anbefale dig at tage afsted, det er så mega fedt!!

Jeg var afsted med min bedste veninde, hun kom hjem til mig onsdag aften så vi var klar dagen efter, forfesten startede nemlig allerede klokken 11. Og hvis jeg ikke husker helt forkert, var klokken kun kvart over 10, da vi åbnede den første Rekorderlig haha.. husker stadigvæk den grimme smag af alkohol og tandpasta blandet sammen..

Forfesten var vildt hyggelig, vi drak en masse selfølgelig. Vi spillede en masse beerpong (som jeg stank til..) og ølbowling, så det var pisse fedt.
Noget der var mindre fedt, var så at min mobil røg i toilettet.. Så et virkelig godt råd, når i er fulde, lad vær med at have mobilen i baglommen for når man så trækker ned i bukserne og man glemmer den er der.. ja så kan i godt regne ud hvad der sker.. og det var det der skete haha. Men det siges jo at en iphone 7 er vandtæt, og der skete ikke noget så måske passer det alligevel?!.

Ved en 13 tiden blev vi kørt hen til Grøn. Stemningen var pisse fed lige fra start af. Folk var pisse chill.
Dagen var dog ret slørret for mit vedkommende mellem 13 og 17 cirka hahah. Men de koncerter som jeg kan huske var  Node, Ukendt Kunstner og Rasmus Seebach , og de var pisse fede.

Noget jeg ikke må glemme og nævne, er den mad bod, hvor de lavede kæmpepandekager. Når jeg tænker over det tror jeg faktisk den hed “kæmpepandekager” but yes..Jeg siger jer de pandekager var så fucking gode!! spiste endda 2, og det gik først op for mig da jeg var blevet lidt mere ædru.. Jeg havde glemt alt om at jeg havde spist en tidligere på dagen da jeg købte nr 2, haha.

Ellers var jeg bare sammen med alle mine venner som også deltog til forfesten, vi hyggede os pisse meget og dansede dagen lang. Og jeg siger jer, jeg har ALDRIG haft så ondt i mine ben før, pga af koncerter som da grøn var slut.  Efter grøn var det ellers bare hjemad til hvor vi var til forfest, hvor vi overnattede. Så alt i alt en mega sjov dag, med goder venner, god mad, godt vejr og en masse alkohol.. ved ikke hvor godt det er? men øhm ja, det var ihvertfald en del af det!? haha!

Så hvis du ikke ved om du skal afsted næste år, så kan jeg fortælle dig, at det skal du!! Det er SÅ pisse fedt, og stemningen er pisse fed, og folk er mega chill. Det var egentlig meningen jeg ville have lagt det her opslag ud til jer igår, tidligt, så det passede med at det ville blive dagen efter grøn, But guys.. Havde det sku lidt stramt den dag, og var helt smadret.. sååå, det blev idag i stedet for.
og by the way så er det her første blogindlæg der omhandler mit liv..haha wupwup.

Ellers er der ikke mere at sige end at jeg håber i syntes det var hyggeligt at høre om min dag til grøn, og  jeg håber i alle sammen har en skøn dag!

xoxo Oline

Written by

Skriv et svar