Bloggen er Aktiv igen?! Ny bolig?! fyldt 19!?

Hej bloggen, wuhuuu!! 👋🏻

Ej hvor har jeg glædet mig til at skrive denne sætning. Bare i det hele taget skrive et blogindlæg igen. Det er viiildt lang tid siden, men nu er jeg tilbage og det er pisse fedt og jeg håber at i stadigvæk vil læse med derude! Der er sket VILDT mange ting i den periode hvor jeg ikke har blogget. Det drejer sig om cirka 4 måneder. Wow.. Troede faktisk det var længere tid. Men det er nok bare fordi jeg føler der er sket så meget og siden jul føler jeg bare at tiden er fløjet afsted. JA venner, det har jo været jul, for søren da :)) Først vil jeg gerne lige komme med min mest real undskyldning for at jeg ikke har blogget og det er at jeg har haft en virus her på bloggen. VILDT træls. For så teknologisk anlagt er jeg ikke, så jeg har ikke fattet hvordan jeg ligesom skulle få den virus væk igen. Men i et vildt kedeligt modul knækkede jeg koden. Der udover er der kommet vildt meget spam på min blog, som jeg også lige skal finde ud af hvordan jeg får væk. Men det skal skam ikke stoppe mig i at skrive.

I de 4 måneder jeg ikke har blogget, er den største forandring nok at jeg er flyttet væk fra min studiebolig. Jeg har istedet lejet et værelse hjemme hos en veninde og hendes søde familie. Her skal jeg bo til og med 3g og det er jeg vildt glad for. Men det tænker jeg at jeg ikke vil komme for meget ind på. Det kan jeg lave et seperat indlæg om det. Nu hvor jeg sidder her og skriver det her indlæg tænker jeg ”okay så meget er der jo heller ikke sket”.  Men det føltes sådan i og med at jeg flyttet osv. Ellers går jeg stadigvæk i gymnasiet, hvis nogle af jer skulle være i tvivl haha.. Og min store interesse er selvfølgelig stadigvæk fitness. EJ, var lige ved at glemme, at jeg jo også er blevet 19 år her i marts. For søren da. Som jeg skrev før.. tiden flyver virkelig afsted jeg. Så mærkeligt og fylde 19 by the way.. et år fra at være 20.. så er man altså ved at være gammel haha. Så har jeg været ude og rejse med min far, vi var i England og besøge en masse fra min familie og nogle venner.. bare mig og min far + der har været Galla!!-Det var by the way en fed aften, hvor alle os fra 2g skulle klædes ud. Ja men nu snakker jeg jo faktisk mest om febuar og marts, selvom det er 4 måneder det drejer sig om. Men jeg føler virkelig at febuar skolemæssigt har været en toff måned. SÅ mange afl + DHO + AT her i marts.. Jeg fatter ikke hvordan jeg overhovedet kom igennem det.. Der udover skete der noget mega uventet, omkring en som jeg havde det vildt godt med, der pludselig ikke er en del af mit liv mere. Hvis man kan sige det på den måde?? Ja den kamel skal jeg også lige have slugt, for real. Så ja føler der er sket mange ting, mest gode selvfølelig. Meeen, ville lyve hvis jeg sagde jeg ikke glæder mig til sommerferie. Men det var i hvert fald en lille hurtig update. Som sagt er bloggen aktiv igen og jeg glæder mig vildt meget til at skrive en masse indlæg. Tænker det måske kunne være fedt med nogle træningsprogrammer??? JEG HÅBER i vil læse med igen!! Det ville gøre mig rigtig glad, og så håber jeg i får en helt igennem lækker påske ferie.

xoxo Oline <33

 

Written by

Skriv et svar