Efterårsfavoritter

Hej bloggen og velkommen tilbage!!

Nu er det jo efterår, og det vil sige en masse nye lækre Fashion Items rammer butikkerne, og vi går jo en lidt koldere tid i møde osv, så tænkte det var på sin plads at lave en “Efterårsfavoritter”. Fik faktisk lidt inspiration fra youtube.. Prøvede lige at søge lidt på nettet og kunne ikke finden nogen der direkte havde lavet det som et blogindlæg.. Så nu prøver vi bare og ser om det bliver en succes eller ej..;)

  • Efterårs items

Så ved jeg ikke med jer, men jeg synes virkelig det er begyndt at blive koldt. Og det er vel også nu her folk begynder at finde deres vinterjakke frem og de lækre tykke striktrøjer. Så for mig har striktrøjer helt klart været en efterårsfavorit. Og der er jo ingen der siger man behøver at investere i Casmir til 900 kr stykket. Jeg kan virkelig anbefale Zaras striktrøjere. De er helt fair i pris, og så kan man jo tillade sig selv at købe lidt flere. Ud over striktrøjer er en af mine efterårfavoritter min nye vinterjakke, den er vildt lækker. Den er fra Weekday (klik på weekday for link)  som koster 850 kr. Materiallet er i sådan noget plys halløjsa, og så synes jeg bare det mega fedt, at den er lidt sådan oversize, og så sammen med et par doctor martins støvler, så er man good to go. Mine doctor martins støvler har jeg ikke brugt i sygt lang tid, men de går bare mega godt sammen med min vinterjakke, så bedre kunne det jo ikke være. Et andet item jeg har brugt fucking meget, og undskyld tonen haha. Men det er min regnjakke.. for hold nu fast det har regnet meget, og med sådan 5 km til skole er den nu meget god med en ordentlig regnjakke. Problemmet med den er bare at det er jordens grimmeste regnjakke, den er lilla… Og er fra Helly Hansen.. Men ærligt hellere have den på end at komme i skole helt gennemblødt..men ja burde nok få en lidt pænere en..

  • Bolig

Bolig relateret er jeg super fan af duftlys her til efteråret. Dem jeg har er bare fra HM Home. Men de dufter virkelig godt og koster mellem 70-180 kr. Har også et par stykker fra Primark, som jeg bruger i mellemtiden, når jeg er løbet tør. Ud over duftlys er jeg mega fan af varme og bløde tæpper. Bahne har nogle virkelig fede tæpper. De er i den høje ende af prislisten, men jeg har selv invisteret i 2, og dem er jeg sygt glad for. Kan desværre ikke lige finde links til dem, men mener jeg gav 400 for det ene og 900 for det andet.

  • Mad og drikke 

Nu her når vi er ved at gå en kold tid i møde, så ELSKER jeg alle varme drikke. Det er ligemeget om det er kaffe, te, chailatte you name it. Elsker og sidde helt pakket ind med noget et eller andet varmt i hånden. Men skal jeg vælge en favorit lige nu og her, så må det være chailatte!! MUMS. Sammen med noget varmt elsker jeg seriøst chokolade. Og jeg ved ikke hvad der sker med mig, men alt hvad der hedder chokolade er bare det lækreste her for tiden. Så det må helt klart være mine to “Mad og drikke” favoritter her til efteråret.

  • Serie

INTET slår familien fra bryggen. Okay måske, men der er bare ikke noget der kan få mig til at grine mere end den serie. Det er for sindsygt haha. Alle kender helt sikkert serien alligevel, men synes helt klart hvis i mangler et godt grin, så gå ind på Viafree og se familien fra bryggen.

  • Musik

Jeg har 3 sange, som jeg er blevet helt vilde med, og som jeg bare elsker at høre. Jeg ved ikke om det har så meget at gøre med at det er blevet efterår, men det er ihvertfald mine favoritter lige nu.

  1. 1-800-273-8255 med logic, Alessia cara og khalid. Altså jeg elsker den, haha og jeg har virkelig bare hørt den ALT for meget. Havde lige en pause fra sangen i sidste uge, fordi jeg var bange for, at jeg ville blive træt af den til sidst hahah.
  2. One night med Lil Yachty. Den er mega god, og jeg havde helt glemt alt om at den fandtes, så nu høre  jeg den bare mega meget.
  3. Candypaint med post malone. Post malone han er virkelig bare god, eeeeeskkeeeerrrrrrr ham. Har hørt ham så meget. Hans sange er bare generelt bare gode.

så alt i alt må vi jo konkludere at en varm trøje, en kop kaffe i hånden med et stykke chokolade kage ved siden mens familien fra bryggen triller på skærmen – er min perfekte efterårsdag!!

xoxo Oline 

Written by

Skriv et svar