Min uge #1

Hej bloggen! Og velkommen tilbage, håber i har en dejlig søndag. Idag skal jeg bare slappe af, ordne alle de  huslige ting, der nu skal ordnes når man nu  er flyttet hjemme fra…ikke super fedt, men noget der er fedt er at jeg senere skal hen og træne, oven på en god weekend..lidt for god måske. Men sådan kan det jo gå.

Men jeg fik en kommentar fra en af mine læsere, om jeg ikke kunne drage jer lidt mere med ind i mit liv. Og så tænkte jeg egentlig lidt, det her skulle være mit første indlæg i min nye serie “min uge”

Så ja, velkommen til dette blogindlæg om hvordan min uge har været!

Jeg vil sige med hensyn til gymnasiet, har jeg haft en pisse lækker uge. Mødte sent 2 gange og har haft en del huller, da folk er på studietur nu her, så klager ikke. Dog er det til at blive lidt doven af..

Derudover har den stået på træning 5 gange i denne her uge. Jeg er blevet medlem at World, i stedet for dk. Og hvis jeg skal være ærlig så ved jeg ik, hvilken af de 2 der er bedst. For må være ærlig og sige der er nogle ting jeg mangler i World. Men ja er ihverfald blevet medlem af World så jeg har prøvet 2 forskellige af. Og derudover har jeg prøvet med lidt boksning, som cardio, hvilket faktisk fungerede godt. Men skulle lige ud at min comfort zone. Haha følte mig lidt dum i starten, at jeg stod der som den eneste i hele fitnesscenteret og boksede. Men forfanden, sådan er det:)

så god uge, dog lidt udfordringer med nogle afl..virkelig træls. Men det er klaret, så jeg har kunnet holde weekend. Denne weekend havde jeg set meget frem til!!

Min far kom fra Odder til Esbjerg og besøgte mig, da det er lidt stramt med pengene. Og seriøst ik, Fuck jeg havde savnet ham. Havde ikke set ham i 2 måneder, fordi tiden bare er fløjet afsted og har haft så mange planer i weekenderne.

Men min far kom fredag, hvor vi bare snakkede og nød hinandens selvskab. og så spiste vi på cafe Vivaldi. By the Way deres burgere der er alt for fucking lækre, sygeste fråd!!

Og ellers var vi lidt rundt i Esbjerg og kigge,  Min far er jo fra England og de “hvide mænd” havde han aldrig set,  Så vi legede lige lidt turister også haha. Lørdag stod vi tidligt op, fordi mig og min far skulle tatoveres…uhhh. Fortæller jeg mere om i et andet blogindlæg hihi. Men jeg kan afsløre, vi er meget glade! Kan virkelig anbefale House og ink i Esbjerg. Efter det fik vi lækre pandekager, og så tog vi en tur i Bilka. Har det lidt stramt med pengene i denne måned, så min far har købte en masse ind, som jeg manglede. Så det var sygt lækkert!! Utroligt når man flytter hjemme fra, hvor glad man kan blive for en pose ris haha..lyder skørt, men true venner. Noget andet jeg er sygt glad for ik, jeg fik endelig fat i en.. ja ved faktisk ikke hvad det hedder men en katteskovl? i ved til at tage kattelort op med, uden alt det der kattegros kommer med..hahah lidt klamt.. Men er fucking glad for den. så slipper jeg for mine primitive løsninger..

Resten af lørdag hyggede vi bare, fjollede, snakkede..GRINTE, meget. Det er noget af det jeg elsker ved min fars selvskab. Han kan virkelig få mig til at grine som ingen anden! Og i dag, søndag, stod vi op og spiste brunch på cafe Frederik, det var rigtig lækekrt. Og her for en time siden kørte min far mod Odder igen. Og ja, nu sidder jeg og ser Voice junior og skriver blogindlæg med en sovende killing i skødet. Der holdes søndag!!!

Men det var faktisk alt for min uge, håber i syntes at det var hyggeligt at læse med. Lidt anderledes, men fedt at skrive synes jeg. Lige pt er humøret højt, livet er godt og jeg er glad. Og så skal jeg bare lige tage mig lidt mere sammen med hensyn til min kost og træning. Ellers er livet skønt.

Rigtig god dag! Vi ses i mit næste blogindlæg. Husk at nyd jeres søndag inden vækkeuret ringer tidligt imorgen..😉

Xoxo oline

Written by

Skriv et svar