Derfor har bloggen været meget stille denne måned?..

Hey bloggen og velkommen tilbage! 

Det er ved at være 20 dage siden jeg lagde et blogindlæg op, det vil sige kun 1 gang i den her måned. Og det er virkelig for dårligt..Jeg ved det godt.. Og har ingen undskyldning ud over at jeg har haft en travl måned ind til videre. Har lavet rigtig meget, og hver gang jeg så ville i gang med at skrive et indlæg så kom der noget i vejen. Det er pisse ærgeligt jeg ikke holder fast i det, for hold nu kæft hvor det ser ud til i er vilde til at læse med. Jeg har i gennemsnit 500 læsere. Ved ikke med jer? men for mig er det en meget bedre start end hvad jeg forventede. Det er gået meget hurtigere end jeg forventede!! og det er jeg sygt glad for.

Har sat mig for, at jeg skal poste mindst 1 gang ugentligt, og det vil jeg holde mig selv oppe på. Så jeg kan veligeholde alle jer søde mennesker der læser med. Jeg starter faktisk en serie på min blog, og regner med første del af den kommer ud på søndag,  så det håber jeg rigtig meget i vil tage godt imod. Der ud over har jeg fået nogle beskeder over min insta, ikke mange men har da fået fra nogle stykker. Fra nogle der vil gerne vil have et større indblik i min hverdag, og ikke mener jeg skriver nok om “mit liv” så det vil jeg helt sikkert tage til mig og gøre noget ved!:)

Så ja det ikke fordi jeg har så super meget og sige i det her blogindlæg, men jeg ville bare lige informere jer, så i ikke tror bloggen er sat fuldstændig på pause. Noget andet jeg sådan kom til at tænke på ik? altså ved ikke med jer. Men ud over bloggen, er mit mest brugte sociale medie nok instagram. Og det er også en god måde at komme ud til sine følgere på. Hvilket også er derfor jeg poster på min story når der er et nyt indlæg ude. Men det kunne da være mega hyggeligt hvis i havde lyst til at følge med der inde, der ligger jeg nogle gange noget op fra træning, og ellers bare nogle updates med hensyn til bloggen osv. SÅ hvis i kunne have lyst til at følge med der inde, så tjek det billede jeg har smidt ind down below + link!

I skal huske i er mere end velkommen til at smide en kommentar og eller komme med konstruktiv kritik, det er altid fedt og få af vide hvis der er noget der kunne blive bedre, eller bare hvad i tænker!

Ellers håber jeg bare i alle får en dejlig dag!

xoxo Oline

 


 

Written by

Skriv et svar