Get to know me tag ! !

Hej bloggen, og velkommen tilbage.  Dette indlæg skal handle om miig, haha. Ej jeg tænkte at det som læser kunne være
meget sjovt at få nogle facts om mig, og hvem jeg i virkeligheden er, i stedet for hende der bare sidder bag en skærm og skriver. Det skal lige siges, at jeg ikke selv har fundet på spørgsmålene. Men bare fundet en liste med en masse random spørgsmål på nettet og så plukket nogen ud.  Så lad os da bare komme igang!

1. Er du opkaldt efter nogen?
Nej, det tror jeg ikke jeg er. Men min mor gik meget op i, at hendes børn skulle have nogle smukke og specielle navne. Så om der lægger noget mere bag navnet Flora Oline ved jeg ikke

2.Hvad er den første ting du bemærker ved mennesker?
Jeg ligger ofte mærke til folks udstråling, om de er udadvendte og åbne. Elsker mennesker der smiler og udstråler en god energi:))

3.Hvad er din øjenfarve?
Min øjenfarve er en blanding af grøn, gul og lidt blå haha. lige før det er lidt af det hele.

4.Scary film, eller lykkelige slutninger?
Der må jeg være ærlig, og sige jeg ikke kan vælge haha. For jeg elsker en god gyser, hvor adrenalinen kører, og man bare sidder suget til skærmen. Men har bestemt heller ikke noget imod en sød kærlighehedsfilm, med en happy ending. Hvis så det er en tudefilm, så er det endnu bedre.

5.Favorit lugt
Jeg elsker duften af nybagt kage, specielt brunsviger. OMGGG

6.Sommer eller vinter
Helt klart sommer, elsker elsker elsker alt ved at kunne rejse i varmen, og bare den dejlige afslappende tid man går i møde. Dog ikke sagt at december ikke er en hyggelig måned, for elsker December.  Så hvis også bare vinteren sluttede når december sluttede, ville det være helt fint 🙂 

7.Hobbyer?
Altså jeg elsker at træne, og derudover elsker jeg virkelig at lave keramik..Det er desværre ikke noget, jeg laver så meget mere, fordi det kræver, jeg går til aftenskole.. og det er ret dyrt Og har heller ikke rigtig tid til det. 

8.Har du nogen kæledyr?
JA, hihi! har min lille killing Bølle, på 5 måneder.

9.Har du nogen søskende.?
Jeg har 4 storesøstre, 1 storebror og 1 lillesøtster..Og så har jeg en bror mere, der ikke biologisk er min bror, men som altid har været som en bror for mig. Han er søn til min plejefamilie. Så han tæller altså også med, så egentlig 2 brødre. 

10.Har du nogen tatoveringer?
Jeg har en tatovering på håndledet til ære for min mor, som jeg mistede tilbage i 2011. Og det er nok heller ikke den sidste jeg vil få, men jeg er ikke typen der nogensinde ville kunne få de der kæmpe tatoos der fylder en hel arm eller lignende. 

11.Største frygt?
Min største frygt må være at dø…Det er faktisk noget jeg før har tænkt meget på. Og noget jeg er meget bange for.

12.Lande som du ønsker at besøge?
New Zealand!! Årh gad jeg så godt, virkelig en drøm. Ellers Afrika eller Canada. Det er nok min top 3 af lande jeg gerne vil rejse til i min fremtid.

13.Hvor lang tid tager det dig og blive klar om morgnen?
Normalt tager det mig en time, men nogen gange halvanden lidt afhængigt af om jeg har pakket mine ting aftnen før. 

14.Hvor høj er du?
Jeg er 172 høj, tror det er meget normalt haha.

15.Hvad vil du være når du bliver stor?
“Når jeg bliver stor” haha det er et sjovt spørgesmål.  Men jeg vil gerne beskæftige mig med noget, hvor jeg kan gøre en forskel for andre, hvad ved jeg dog ikke endnu. Synes det er ekstremt svært, at finde ud af hvad man “vil være”.. Og så kunne jeg godt tænke mig at blive personlig træner ved siden af

XOXO Oline 

 

Written by

Skriv et svar