One month to go!!!-5 kg på 1 måned

Heeej bloggen!!! Endnu en gang velkommen til min blog. Hvis du er ny, så velkommen til min blog der omhandler mit liv, og min pasion for træning. Og selvom du ikke er ny, så velkommen tilbage til dig også. Er super glad for at du læser med!!

Nå guys!! Lige en kort lifeupdate, og så kommer jeg til det som mit indlæg i virkeligheden skal handle om.
Pt er mit liv godt, jeg er et super glad menneske, og føler mig sku meget godt tilpas med det hele. Gym opdate… tjaaa… haha. Gymnasiet siger mig ikke så meget, selvfølelig er det et fedt sted af være når alle ens venner er der, osv. Men det er også det

Og så til det, som det hele skal handle om. Lige nu er det d. 30 august, og når det her indlæg kommer ud er det d. 31. Klokken er halv 20:30 og tror seriøst jeg har indtaget 3000 kalorier idag.. Hvis ikke mere.. det er sindsygt. Men ja, jeg har jordens største cheat day!! Og hvorfor fortæller jeg lige om lidt. Men i kan da lige høre hvad min dag har bragt af mad for det er ikke små ting..
Morgemad.. bare sædvanlig skyr med noget topping. Min frokkerst var også meget sund med noget kylling og søde kartofler. MEN MEN MEN.. mellem klokken 2 og 7, har jeg formådet at spise 3 sandwiches, en pakke rosiner, pizza fra lidl, mac flurry og en kanel snegl fra lidl også. Og jeg har det så fucking elendigt.. hahah. Fortryder man ikke altid? det gør man vel. Men det er mere sådan som min krop reagerer.. Virkelig voldsomt. Min mave er total oppustet.. nok ikke så mærkeligt når jeg er vant til at indtage 1400 kalorier, og pludselig spiser jeg det dobbelte.. Føler seriøst der er en bombe i min mave, der snart skal til at springe eller sådan noget. Der ud over har jeg sindsygt meget hovedpine, og er mega sløj. Så ja, jeg ligger med en kæmpe mave lige nu for at sige det mildt, og er maks klar til at indtage træninscentret igen imorgen!! Har heller ikke været i fitness idag, og pjækkede fra idræt… så man kan vist godt antage jeg holder cheat day without any cheat…;) Men hvorfor???
Jov fordi, jeg har 1 måned tilbage med min træner. Det vil sige jeg skal smide 5 kg på 1 måned.. Og jeg havde sagt til mig selv, at på den her måned måtte jeg have 1 cheat day. Den har jeg så lige valgt at bruge.. Jeg ved godt, vi ikke helt er i september endnu.. MEN den gælder.. for er vi lige om lidt haha.

Så på 1 måned skal jeg nu smide 5 kg, og så har jeg på de 12 uger jeg har haft personlig træner på nået mit mål. Måske skriver jeg et indlæg til den tid, hvor jeg går lidt mere i dybden med hvor meget jeg har tabt mig osv, og måske nogle før/efter billeder. Men gør jeg nok kun hvis jeg når mit mål..but wait. DET SKAL JEG.
Jeg vil simpelthen nå mit mål!! Jeg har simpelthen valgt og lægge alt, hvad jeg kan i det her. Ikke fordi når jeg så har nået mit mål, så vil jeg stoppe. Men jeg satte mig ligesom det her mål for 2 måneder siden, så sidste måned er sidste frist for at nå det. Jeg vil blive enormt skuffet hvis ikke jeg når det. DERFOR.. har jeg et meget hårdt program de næste 4 uger. Også derfor jeg har valgt at lægge min cheatday nu. Så er der no excuses..
Mit program lyder følgende. De første 2 uger, vil jeg indtage 1400 kalorier, Og de sidste 2 uger 1200 kalorier, hvilket jeg tror bliver sygt hårdt.Tror virkelig jeg vil blive træt ind i mellem. Men jeg fokusere selvfølelig på at spise nogle gode, og mættende måltider. Der ud over vil jeg de dage jeg har fri klokken kvart over 1, træne 2 gange om morgnen inden jeg møder i skole, hvor jeg vil fokusere på cardio. Og så styrke igen om aftnen, hvor jeg alliere mig med min veninde Ida, der har valgt at træne styrke med mig hver dag..Hvilket jeg er pisse glad for, for så ved jeg at jeg vil komme afsted. Hvor i mod de dage jeg har fri klokken 3.. som der desværre er flest af… vil jeg træne cardio/styrke 3 timer om aftnen. Så d. 31 august ringer mit vækkeur klokken kvart i 5, og jeg er klar til at indtage fitness dk halv 6, til en fuld cardio. Efterfuldt af jordens lækreste proteinbar!! MUMS haha.

Og jeg ved det bliver fucking svært, for der kommer sygt mange fristelser, men dem kan jeg tage mig af efter. Det vil personligt betyde fucking meget for mig. Ude fra kunne jeg godt forrestille mig det ikke lyder så vigtig, og man tager lidt mere let på det.. og tænker endda måske slap af, når man læser det her indlæg. MEN for mig ville det betyde så meget..!! Og jeg ville da være pisse stolt af mig selv, hvis jeg kunne kigge min træner i øjnene om 1 måned, og sige I fucking did it!!
Så en lille life update på mit liv, og mine goals den næste måned frem! Dette blogindlæg er også vildt motiverende for mig, fordi jeg lidt føler jeg har lovet jer nogle resultater om en måned? hvis det giver nogen mening…?? Jeg tænker ihvertfald om 2 uger,  en dag hvor jeg virkelig ikke orker hverken det ene eller det andet, er det her et vildt motiverende indlæg.

Tak fordi lige netop du læser med, jeg håber du får en fantastisk dag!!
xox Oline!!

  1. Decide what you want
  2. Make a fucking plan
  3. And work on that shit
  4. Every.Single.Day

 

Written by

Skriv et svar