Mit første blogindlæg!!!

Hej med dig!!

Og velkommen til min blog. Mit navn er flora, og for at være mere præcis så er det flora Oline Thorlasius..bum..Så er det også på plads!

Jeg er 18 år gammel, og lige nu holder jeg sommerferie, ligsom en hver anden gymnasieelev. Når jeg ikke holder sommerferie, går jeg på Rybners Gymnasium i Esbjerg på STX. Ud over at gymnasiet er træning et af mine store prioriteter.. og ja hvis det stod til mig var det min største prioritet…Men som de fleste andre vil jeg også gerne have et liv EFTER gym, såå.

Hvilket leder mig videre til hvorfor jeg har lavet en blog. Personligt kan jeg rigtig godt lide at dele ud af min viden, og det er det her jo en fantastisk måde at gøre det på! Personligt går jeg meget op i sundhed og træning, og jeg vil gerne dele mine passioner med jer. Og give jer et indblik i min hverdag som ung og uerfaren…og dog..ikke helt uerfaren alligevel! 😉

Så jeg håber rigtig meget at i vil læse med!

xoxo Oline

Written by

Skriv et svar